Categories

Accelerador de compost (1Kg)

Accelerador del procés de compostatge amb microorganismes, dissenyat per estimular la descomposició de restes vegetals de l'hort en un excel · lent adob orgànic (compost), amb alt contingut nutritiu.

Més detalls


5,51 €

29801008

Disponible: 48/72 hores

4 productes en estoc

Característiques :

  • Substàncies orgàniques d'origen animal i vegetal amb microorganismes que actuen de forma ràpida sobre els residus vegetals degradant i accelerant la seva descomposició.
  • Iniciador de compost per a la preparació de material orgànic NPK 10-3-5 : 10% nitrogen (N) orgànic total de farina de plomes i ossos d'aus esterilitzades . 3% anhídrid fosfòric (P2O5 ) . 5% d'òxid de potassi soluble en aigua ( K2O ) .
  • Certificat Ecològic d'acord amb el Reglament CE 834/2007 i 889/2008, .

Dosi :

1 kg és suficient per a 2 m³ de material de compost en recipient o 30 m² en compost de superfície .

Conté :

1 Kg de producte

Aplicació :

Per aconseguir l'èxit del procés de triar un racó ombrejat , allunyat , que no s'entolli . Agrupem en un munt o omplim en un recipient compostador residus que siguin exclusivament orgànics de l'hort o jardí ( fulles, restes de poda , herba , flors , fruits etc . ) O de casa ( residus humits de la cuina com pells , descarts de fruita i hortalisses etc . ) , i fem una dosi de l'accelerador de compost i al cap d'uns mesos obtindrem un bon compost . Durant el procés és important afegir aigua si fos necessari per hidratar , o airejar per aconseguir un bona activitat biològica aeròbica .

Cap comentari de client fins ara.

Cistella  

producte (buida)