Categories

Sensor Gontié per sistema mist

Un sensor d'evaporació o balança serveix per automatitzar el temps de polvoritzat del sistema Mist a la justa freqüència i mantenir un estat de rosada constant sobre el planter. El sensor obrirà i tancarà l'electrovàlvula del sistema Mist en funció de l'exigència climàtica.

 


Més detalls

01308001

El sensor es situa entremig de la taula de cultiu del planter a arrelar, així el nombre de dispars de polvorització del sistema mist funcionarà de la manera més justa a com evoluciona l’evaporització de la fulla dels esqueixos.

La durada del nebulització està en funció de la detecció de l'aigua que cau sobre el sensor o balança, que activarà automaticament el tancament del sistema de nebolització del sistema mist. El nivell de evaporació determina el nombre de dispars de polvorització.

En un temps ennuvolat, la freqüència del sistema de polvorització mist serà més prolongada que per a un temps assolellat. La regulació del nivell d' evaporació desitjat dependrà de com és vol que sigui la pel·lícula d'aigua que hi hagi sobre la fulla de planta. A més sensibilitat, tindrem més freqüències de nebulització.

Com funciona:

El sensor de balança Gontié es configura amb un contrapès ajustable a l'extrem del braç a la sensibilitat de nebulització més adequada.

Quan la balança s'encén l'interruptor del braç de la balança activa corrent al solenoide i comença la nebulització del sistema Mist.

En el plat de la balança recull les gotes d'aigua, el pes de l'aigua "inclina la balança" i desconnecta l'electrovàlvula.

El mist seguirà parat fins que l'aigua dipositada sobre el plat de la balança s'evapori (igual passa a les plantes) i el contrapès s'inclinarà cap avall, moment en el qual es tornarà a activar el sistema mist.

Aquest procés es repeteix indefinidament i s'ajusta a les condicions. Si va més ràpid l'evaporació conseqüentment hi haurà més freqüència de nebulització.

Cap comentari de client fins ara.

Cistella  

producte (buida)