Categories

Clip de tomàquet

Clip per connectar la planta al fil tutor (22 mm). El clip evita l'enrotllament de la planta al voltant del fil tutor: la saba circula, les plantes no es trenquen, i les fulles conserven la seva orientació natural.

Més detalls


0,01 €

01507031

Disponible: 48/72 hores

10060 productes en estoc

Detall:

Un dels principals problemes del cultiu dels tomaqueres és el pes de la fruita. Per això necessita un tutor. El clip de tomàquet és un sistema eficient per les tomaqueres per què creixen bé i ràpidament. En cas contrari gasta molta energia per romandre en posició vertical en comptes de produir bons i sucosos tomàquets a l’hort.

instal·lació:

El clip està dissenyat per a ser capaç d'enganxar a la tija de la planta de tomàquet i del fil tutor fixat de la part alta de l’estructura (hivernacle, umbracle,...). Es situa el clip a l'altura desitjada, i a la frontissa de la pinça està equipada amb un forat per col·locar- hi el fil, s’uneixen  les dues parts, tancant de cop.

I viceversa, per modificar l'altura del clip, tot el que s’ha de fer és obrir (cal una sola mà), col·locar a l'alçada desitjada, i tornar a tancar.

Pot guiar la mata de tomàquet al llarg del fil,  Els clips es situen a les principals ramificacions.

Mitjana de classificació

Mitjana:
diseño
precio
durabilidad
Des de Title Comentari
2013-10-11 Juan J.. un producto muy práctico Trabajan muy bien para las tomateras. Es fácil el ajuste, un buen soporte, según sea necesario. Son rápidos y fáciles de usar. Sin embargo, no son sólo para los tomates. Los he usado para una serie de otros pequeños trabajos alrededor del patio, incluso he utilizado estos pequeños clips para colgar red anti-pájaros sobre mis frutales. Recomiendo este producto.
2013-10-11 Eugenia. Tomato Clip Gran producto, que me aterrizarán durante muchos años. Clips para mis tomates, pepinos y par el huerto de mi mujer.
2013-10-11 Pamela R. Madorin. Great tool for the garden Son ideales para usar, fácil de instalar, fuerte aunque ligero. Me meto mis bolsillos llenos cada vez que salgo a mi jardín.

Cistella  

producte (buida)